FATE

Vi har fra Sunfall´s side valgt at skrive alt tekst på dansk da det er en tur for danskere til vores samarbejds partner FATE i Tyskland.

Hvad er fate?

Fate er verdens største post apokalytiske rollespil i Tyskland, det er iscenesat på en gammel rusisk millitærbase hvor det sidste russiske fly lettede i 1989. Basen har siden stået tom indtil nogle tyskere, med en sær hobby syntes var det perfekte sted at for post apokalyptisk.

Det bedste ved Fate er deres overbevisende setting. Den 360 graders illusion der pga. 20 års forfald, har gjort basen til den perfekte FALLOUT scenografi. De 950 deltagende spillere, gør basen til et stykke af en fantasi verden.

Foruden stor spiller skare har FATE formået at eksistere i 10 år. Der betyder at de nu har biler og kæmpe udstyrs puljer hos de eksisterende hold. Alt det giver en fuldendt oplevelse af at være inde i FALLOUT universet.

Det danske hold

Facebook gruppe

Vi er et stort hold der fra Danmark tager sammen til spillet. Vi har et fælles hus hvor der er strøm, tør og varm soveplads, mulighed for fælles mad og en gruppe der bakker dig op i det store udland.

Vi er en ambasade fra byen Sunfall, det ligger i det der før apokalypsen var Danmark.fate

Holdet er et paraply hold, det betyder at man kan tilmelde sig holdet som sit eget hold. Der er ingen direkte kommando linjer fra en ambassaden og ned. Så det kun dig og dine venner der bestemmer over hvordan i vil fungere og spille.

køb billet

Køb billet

Rådet

Dog har vi et råd, som man kan være med i og bestemme hvordan Ambassaden skal drives og der er enkelte fælles opgaver der skal varetages. Rådet kan appellere til de danske hold at stå sammen mod eventuel ekstern spil.

Hvis man er et hold på 5 personer kan man få en stemme i rådet der styre ambassaden. Vi har fra Sunfalls side sat en rådsformand. Det er en rolle der er til for administrativ at styre mødernes dagsorden, til det daglige møde rådet holder.

Rådet i sig selv har ingen bestemmelses ret, ej heller hæver det dets dets medlemmer over nogle andre danske deltagere fra ambassaden.

Der er total flad struktur fra ambassadens side. Hvis de forskellige hold vælger en anden organisations struktur er det op til dem.

Grunden til vi har et råd er så vi kan diskutere spilstil, og lægge eventuelle planer sammen sådan at man altid mødes på et bestemt tidspunkt.

Kultur fate

Kultur fate Danmark findes ikke mere, det betyder at man nu er organiseret i mindre byer.

Men det post moderne samfund er stadig et levn fra et tidligere verdens billede med fks. borgmestre og hierarkisk ledelse. Det er sådan at byen Sunfall er opbygget. Det er ikke normalt at rejse rundt alene, da der ikke er meget mad eller husly at finde nogen steder.

Derfor kan man rejse i karavaner på de kendte handels ruter. Fks. den som Sunfall har til Angel Falls som byen til Fate hedder.

Da vi kommer fra Sunfall som er en by med lov og orden, en lokal borgmester og en stor beskyttende pyramide. Er det en utrolig kultur at møde det vilde vesten hvor man går med trukne våben som standart når du er ude af byen.

Derfor er det oplagt at man som udgangspunkt har en smule kultur forskelle med de lokale, hvilket går meget godt i spænd med at vi også oplever et kultur møde med tyskerne.